Autor: Informer.rs

09.12.2023.

21:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Ljubimac "delija" se ne vraća u Zvezdu, izabrao ljutog rivala iz Evrolige! Crveno-belima izmiču pojačanja, a vremena je sve manje! (VIDEO)

Ponavljaju iz košarkaškog kluba Crvena zvezda uporno da neće dovoditi pojačanja, pa će, po svemu sudeći, ostati bez još jednog igrača koji se povezivao sa regionalnim vicešampionom!

Kako navode specijalizovani košarkaški portali i insajderi, američki košarkaš Ostin Holins (32), koji igra na poziciji beka, neće potpisati ugovor sa beogradskim klubom, već sa litvanskim Žalgirisom! Poznato je da crveno-beli i gigant iz Litvanije u poslednjih nekoliko godina vode velike borbe u Evroligi i da postoji neka prećutna netrpeljivost između ta dva tima.

Informaciju je preneo "Basket Njuz", portal iz Litvanije, koji je odlično upućen u dešavanja na košarkaškom tržištu.

Ovaj medij tvrdi da je dogovor vrlo blizu i da će nekadašnji miljenik "delija" ponovo zaigrati u Evroligi, ali ne u crveno-belom dresu.

Informer

Ostin Holins ostao je u lepom sećanju navijačima Zvezde. Osvojio je triplu krunu u sezoni 2021/22. a navijači ga se posebno sećaju po monstruoznom zakucavanju u drugoj utakmici finalne serije ABA lige, kada je žargonski rečeno, posterizovao Matijasa Lesora.

Kasnije je prešao u Makabi, gde se nije proslavio, delom i zbog teških povreda koje su ga zadesile. Nema sumnje da bi dobro došao ovoj ekipi crveno-belih, naročito zbog svojih sjajnih defanzivnih karakteristika. Međutim, on će u narednim danima najverovatnije pojačati Žalgiris, koji ima velikih problema sa povredama bekova. Treneru Kazisu Maksvitisu trenutno nedostaju Arnas Butkevičijus i Lukas Lekavičijus.