Autor: Informer.rs

11.12.2023.

21:19

Foto: Starsportphoto

Sport

Sferopulos: Važna pobeda, postoji dosta razgovora o Topiću

Crveno-beli su se dosta namučili protiv talentovane ekipe Mege, ali su na kraju uspeli da stignu do desetog trijumfa u regionalnom takmičenju.

- Želim da čestitam svojim igračima na pobedi. Znamo da je Mega talentovan tim. Mladi su i puni entuzijazma. Ako ne dođete spremni da odigrate čvrstu utakmicu, možete vrlo lako da izgubite. Ovo je važna pobeda za nas i mislim da smo odigrali dobar deo meča, osim početka prvog i drugog poluvremena, onako kako bismo voleli. Na kraju, pokazali smo karakter, odigrali dobru odbranu u poslednjoj četvrtini. Nije bilo lako, jer smo došli iz duple nedelje u Evroligi. I zbog toga je ova pobeda toliko važna - poručio je Sferopulos.

Informer

Miloš Teodosić i Nikola Topić

Grčkog stručnjaka pitali su za sjajnog Nikolu Topića, igrača Zvezde na pozajmici u Megi. Mladi 18-godišnji plejmejker je postigao 21 poen protiv svoje ekipe.

- Postoji dosta razgovora o Topiću. On je jako talentovan. Došao sam kada je on već bio u Megi. Tako da da, on igra jako dobro - rekao je trener crveno-belih.

On je na kraju otkrio i šta se dešava sa Šabazom Nejpirom, koji je preskočio meč protiv Mege.

- Šabaz je imao spazam. Nisam želeo da rizikujem njegova leđa večeras. Želimo da ga sačuvamo za naredne mečeve - zaključio je Sferopulos.