Autor: Informer.rs

12.12.2023.

18:10

Foto: informer.rs

Sport

Poslednje pripreme pred Mančester! Fudbaleri Zvezde odradili trening na "Marakani" (VIDEO)

Neće Crvena zvezda protiv Mančester sitija u sredu imati pritisak rezultatske važnosti meča, ali je Barak Bahar istakao na konferenciji za medije da što boljim izdanjem crveno-beli žele da se oproste od Evrope. Zadatak najteži mogući budući da će rival na, verovatno krcatoj, "Marakani" biti aktuelno osvajač Lige šampiona. 

U taboru Crvene zvezde veruju u uspeh protiv skupocenog sastava Pepa Gvardiole, optimizam se mogao čuti u glasu Baraka Bahara i Uroša Spajića. Odmah nakon konferencije za medije fudbaler srpskog šampiona istrčali su na teren "Marakane" i odradili poslednji trening pred duel sa Mančester sitijem. 

Među crveno-belima vlada dobra energija nakon serije pozitivnih rezultata i povratka na prvo mesto u Superligi Srbije. Žele izabranici Baraka Bahara da se oduže navijačima za bezpoštednu podršku tokom čitave grupne faze Lige šampiona. 

- Mančester siti je najbolji tim na svetu, takav je i pored činjenice da dolazi bez nekoliko standardnih igrača. Čeka nas teška utakmica. Dobro je da se bolje timski branimo, što će nam biti važno za ovaj meč - rekao je Bahar pred meč sa "građanima". 

Utakmica između Crvene zvezde i Mančester sitija na programu je u sredu od 18:45 na našem najvećem stadionu - "Marakani".