13.12.2023.

21:34

Foto: Starsportphoto

Sport

Bahar: Zvezda je u Ligi šampiona igrala dobro, bićemo još bolji

Njegov izraz lica odavao je da je sve prošlo kako je zamišljeno. 

- Ponosan sam na igrače, na klub. Borili smo se u svakoj utakmici, ali trebaće nam vremena da poboljšamo rezultate. Ipak, igrom sam uglavnom bio zadovoljan - objasnio je Bahar.

On je istakao da mu je drago što je dao šansu mlađima, ali da nije mogao da ih pušta od početka mečeva, jer je pritisak uvek na startu ogroman. 

Informer

 

- Na početku je drugačija utakmica nego kasnije. pritisak pada vremenom i tada sam puštao mlađe da pokažu šta znaju. Davao sam im priliku u većini utakmica u Ligi šampiona, pa tako i večeras protiv Mančester sitija - istakao je izraelac.

Na konkretno pitanje da li misli da je ispunio cilj i kako gleda na svoj dosadašnji učinak, takođe je bio prilično smiren i delovalo je da ga ne tangira previše to što je završio u decembru učešće u Evropi. 

- Pa kao što sam već rekao ponosan sam na igru, ali sam razočaran rezultatima. Naša najbolja utakmica bila je u Bernu protiv Jang bojsa. Sad je važno da se fokusiramo na prvenstvo, prvi smo i hoćemo to da zadržimo. Imamo utakmicu u subotu, važno je i da se igrači odmore, pa da onda spremno dočekamo derbi - zaključio je Bahar.