Autor: Informer.rs

14.12.2023.

21:03

Foto: Starsportphoto©

Sport

Sferopulos napokon zadovoljan: Bitna pobeda i dobra igra!

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali Albu rezultatom 85:71 u 14. kolu Evrolige. Izabranici Janisa Sferopulosa trijumfom nad nemačkim timom prekinuli su seriju od dva poraza i ponovo se uključili u trku za plej-of. 

- Zadovoljan sam pobedom, ali i igrom. Bili smo koncentrisani i kontrolisali meč od početka do kraja, posebno u drugom poluvremenu. Dobra odbrana u trećoj četvrtini pomogla nam je da steknemo prednost - rekao je Janis Sferopulos. 

Informer

 

Kod Zvezde je najefikasniji bio Nemanja Nedović sa 20 poena,  Rokas Gedraitis je dao 19, Miloš Teodosić 12, a Dejan Davidovac 10. Dvocifreni u Albi su bili Luis Olinde sa 13, Johanes Timan sa 12 i Jani Vecel sa 10 poena. 

Na tribinama Arene bilo je 17.993 navijača Zvezde.

- Hvala našim navijačima na velikoj podršci, trudimo se da budemo što kvalitetniji i da beležimo što bolje rezultate, svi ulažemo maksimum - dodao je Sferopulos.

Na pitanje o eventualnim pojačanjima u januaru, Sferopulos je dao kratak odgovor.

- Ako pronađemo igrača koji bi nam odgovarao i koji bi mogao da napravi razliku, pokušaćemo da se pojačamo, ali nećemo dovoditi igrače ako su slabiji od onoga što imamo u timu - zaključio je Grk i na kraju je dodao je još uvek neizvesno da li će Adam Hanga biti na raspolaganju za meč protiv Reala u utorak.