Autor: Informer.rs

15.12.2023.

18:48

Foto: Starsportphoto

Sport

Bahar pred Spartak: Moramo da se prebacimo sa Lige šampiona na Superligu

Trener crveno-belih Barak Bahar izjavio je na konferenciji za medije da su misli ekipe usmerene samo ka Spartaku i novoj pobedi.

- Svaki tim protiv Zvezde želi da se pokaže i to nije ništa novo, ali u Spartaku su tu i bivši fudbaleri i bivši trener našeg kluba, tako da će možda imati veću motivaciju nego inače. Nama to ne pravi razliku, jer smo spremni za tešku utakmicu protiv dobrog tima i potpuno fokusirani na ono što nas očekuje. Svi igrači su spremni, i želimo da završimo polusezonu na pravi način. Moramo da budemo fokusirani i da se 'prebacimo' sa Lige šampiona na Superligu. Biće drugačija, ali teška utakmica svakako - istakao je Bahar.

Dodao je da je bilo teško igrati protiv Mančester sitija.

- Teško je igrati protiv najboljeg tima na svetu, pogotovo se braniti protiv igrača Mančester Sitija. Ne kažem da su ovde igrači loši, ali je drugačije. U sledećoj utakmici ćemo sigurno pokazati bolju defanzivu. Hoćemo da pobedimo Spartak, i ne planiram ikog da odmaram zbog derbija. Obe utakmice nam nose tri boda, a Spartak je prioritet. Želim najbolje igrače za ove dve utakmice. Naši navijači znaju da cene odnos, trud i dobar fudbal. Uprkos porazu od Mančester Sitija, dali smo sve od sebe i igrali protiv sjajnog tima, a oni su to znali da nagrade aplauzima - zaključio je Bahar.