16.12.2023.

14:37

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda se osigurala: Nedeljkoviću za punoletstvo novi ugovor

Desni bek srpskog šampiona jedna je od najvećih dobiti ovogodišnje Lige šampiona. Skrenuo je pažnju na sebe na velikoj sceni, a poslednje dve utakmice u eliti, protiv Jang bosa u Bernu i Mančester sitija u Beogradu, bio je na terenu od starta. Valjda je trener Barak Bahar konačno, posle nekoliko lomova, uvideo da je prilično pametno da mu na poziciji desnog beka igra desni bek.

Informer

 

Zakon tržišta je takav da iz Srbije cenu imaju jedno mladi igrači, na kojima u perspektivi može da se zaradi, pa tako već postoji interesovanje za Nedeljkovića. Kako ne bi ove zome napustio crveno-bele, Zvezda mu je ponudila novi ugovor.

Prema saznanjima "Mocart sporta", Nedeljković je potpisao ugovor do leta 2027. godine i dobio je povišicu u odnosu na platu koju je do sada imao. Uz to je napravljen dogovor da ne ide nigde makar narednih šest meseci ili godinu dana, kako bi se dalje radilo na njegovom razvoju. 

Nedeljković je ove sezone odigrao za prvi tim Crvene zvezde 16 mečeva u svim takmičenjima, a uz to je igrao dve utakmice za crveno-bele u Ligi šampiona za mlade, kao i šest utakmica za Grafičar u Prvoj ligi Srbije. Ima kontinuitet, zna šta je seniorski fudbal i pred njim je svetla budućnost, ako nastavi da se razvija kako je krenuo.