Autor: Jelena Nedeljković

20.12.2023.

23:52

Foto: Printscreen Google maps, Aleksandar Jovanović Cile, Beta

Sport

Detalji sastanka na "Marakani": Milojeviću ugovor na godinu i po

Gotovo je, Crvena zvezda ovaj dan završava sa novim trenerom, a to će biti miljenik navijača crveno-belih Vladan Milojević. Srpski šampion poražen je u debriju u Humskoj od Partizana (2:1) i izgubio je titulu jesenjeg prvaka. Suštinski ne znači ništa ta titula, osim što je lakše pred nastavak sezone biti prvi na tabeli. Ono što je ključno, jeste da sada već bivši trener Barak Bahar nije uspeo da dobije nijednu ključnu utakmicu od dolaska i večeras mu je dodeljen crveni karton.

Informer

 

Uporedo sa njegovim padom, otvorila su se vrata Vladanu Milojeviću. Teren oko njega je ispipavan mesecima unazad, a situacija je zagrejana dodatno početkom decembra, kada je Milojević dao tokaz u Apolonu iz Limasola i postao slobodan na tržištu.

Večeras je dobio poziv iz Zvezde, da se vrati kao spasilac u klub u kojem je pravio najbolje rezultate. Odmah po okončanju derbija, Zvezdan Terzić je sa najbližim saradnicima krenuo ka "Marakani", gde se sastao sa Milojevićem. Razgovor je trajao do pred ponoć, a prema našim saznanjima direktno sa "Marakane", prilično lako su se dogovorili.

- Milojević voli Zvezdu, tako da se nije dovodila u pitanje njegova želja da preuzme ekipu. Takođe, zna šta su ciljevi i nije mu bilo potrebno detaljno objašnjavati. Više je bilo priče o nekim tehičkim detaljima i dogovoreno je da potpiše ugovor na godinu i po dana - objašnjava naš izvor. 

Informer

 

Promocija bi trebalo da bude u ponedeljak u 13.00 časova, a u međuvremenu biće obavljen razgovor i sa Barakom Baharom.

- Sutra će biti obavljen razgovor sa Baharom. Neće koštati puno klub, ali nećemo još o detaljima dok ne bude gotovo - zaključio je naš izvor.