Autor: Informer.rs

22.12.2023.

14:46

Foto: Starsportphoto

Sport

Ostaje li i Vujadin Savić? Oni će pomagati Vladanu Milojeviću na "Marakani"

Vladan Milojević je bio šef stručnog štaba crveno-belih u periodu od 2017. do 2019. godine. Tada je aktuelnom šampionu Srbije doneo tri titule prvaka države, a predvodio je Zvezdu i u Ligi šampiona.

Odlučio je ljubimac navijača da ulogu prvog saradnika u novom mandatu ima Nebojša Milošević, nekadašnji pomoćnik Dejana Stankovića i Slaviše Stojanovića, koji je prethodne dve godine bio popularnom Miloju desna ruka i na Kipru.

Informer

"Moji saradnici su vrlo posvećeni poslu i veliki su zvezdaši. Siguran sam da poznajete Nebojšu Miloševića. Bio je ovde i ranije. Za fizičku spremu biće zadužen Ivan Vučetić, a analitičar je Bojan Ofenbaher... Ne bih mogao sve sam, mnogo mi pomažu“, rekao je Vladan Milojević na promociji u Ljutice Bogdana.

Još uvek nije poznato da li će u stručnom štabu ostati Vujadin Savić, koji je tu od septebra prošle godine. Takođe, ne zna se ni hoće li njegov prezimenjak Boris koji je došao u junu i dalje biti deo stručnog štaba. Kako trenutno stvari stoje, uloga trenera golmana verovatno će biti poverena Dušanu Gašiću, koji je pomagao Gaju Vizingeru.