Autor: Informer.rs

26.12.2023.

19:58

Foto: Starsportphoto

Sport

Potvrdio i Miško! Topić se vratio u Zvezdu (FOTO)

Tokom današnjeg dana pojavila se informacija da se 18-godišnji Topić vraća u crveno-bele, a večeras je to potvrdio i njegov agent Miško Ražnatović. On je na svom Instagram profilu objavio sliku sa mladim plejmejkerom uz opis. 

"Dok nam predstoji ulazak u Novu godinu, ovo bi mogla da bude fotografija meseca. Misija je ostvarena, Nikola Topić je spreman da igra u Evroligi", napisao je Ražnatović na Instagramu.

Mladi organizator igre se večeras pojavio i na novogodišnjem koktelu Crvene zvezde, čime je takođe rešena dilema oko njegovog povrtaka u redove srpskog šampiona. 

Informer

Nikola Topić na Zvezdinom novogodišnjem koktelu

Inače, Zvezda je letos poslala Topića na pozjamicu u Megu kako bi imao veću minutažu i stekao iskustvo. U međuvremenu, klub sa Malog Kalemegdana je napustio plejmejker Šabaz Nejpir, nakon čega su crveno-beli odlučili da vrate mladog igrača posle fantastičnih partija. 

Sin nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde, Milenka Topića, je u dresu Mege ove sezone u ABA ligi prosečno po meču postizao 18,6 poena uz 6,9 asistencija i 3,7 skokova.