Autor: Informer.rs

27.12.2023.

06:06

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezda skroz otpisana! Kladionice ne veruju, navijači se uzdaju u jednog čoveka

Zvezda mora da pobedi kako bi nastavila borbu za plej-in mesto koje im sada beži tri trijumfa ispred. Međutim, ako je verovati bukmejkerima male su šane da se pobede domognu u Atini.

Kvota na pobedu Panatinaikosa je 1,23, dok je na Crvenu zvezdu 3,85. Prošle sezone je Panatinaikos dobio oba meča sa crveno-belima, pa sad ekipa trenera Janisa Sferopulosa ima šansu da im se revanšira. 

Informer

Navijači se nadaju da će  povratak Nikole Topića u Zvezdu pokrenuli crveno-bele već protiv Atinjana.

Sin legende crveno-belih Milenka Topića, vratio se sa pozajmice iz Mege u kojoj je proveo prethodnu polusezonu. Jedan od najtalentovanijih evropskih košarkaša pojavio se na novogodišnjem koktelu Crvene zvezde.

- Drago mi je što sam se vratio. Odradio prvi trening sa njima, i svi momci su odlični. Maksimalno su mi pomogli da se što pre priviknem. Putovaću sa njima u Atinu, ali ne znam da li ću igrati tamo. Sve u svemu, srećan sam i zadovoljan sam što sam ovde. Sigurno da mi je pomogao dosta, da nije bilo toga, ja verovatno ne bih bio ovde. Ali to je zasluga i mojih saigrača i stručnog štaba, koji su mi sve dali. Dali su mi potpunu slobodu, verovali mi u teškim trenucima, davali mi loptu. Bez njih ovo ne bi bilo moguće. Ja ću dati sve od sebe na svakom sledećem treningu i utakmici, pa ćemo da vidimo - rekao je Topić.

EVROLIGA

Četvrtak

Efes - Fenerbahče 18.30
Partizan - Virtus Bolonja 18.30
Žalgiris - Makabi 19.00
ASVEL - Real Madrid 20.00
Panatinaikos - Crvena zvezda 20.15
Bajern - Valensija 20.30
Armani - Baskonija 20.30


Petak 

Alba - Olimpijakos 20.00
Monako - Barselona 21.00