Autor: Informer.rs

07.01.2024.

17:59

Foto: Starsportphoto

Sport

Oglasila se Zvezda zbog Bahara!

Izraelski trener Barak Bahar dobio je otkaz odmah posle večitog derbija koji je odigran u decembru. 

Posle poraza od Partizana uprava kluba mu se zahvalila na saradnji, a sada su izraelski mediji preneli informaciju o tome da su Bahar i njegov pomoćnih poslali pismo UEFA.

Nakon toga, oglasio se fudbalski klub Crvena zvezda. 

- Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora izmedju Baraka Bahara i Crvene zvezde obaveštavamo javnost da su svi navodi netačni. Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera. 

U Ljutice Bogdana podsećaju da znaju kakve obaveze imaju prema Izraelcu u skladu sa propisima FIFA.

- Crvena zvezda će shodno potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga - navodi se u saopštenju.

Zvezda priznaje da dugovanja postoje, jer su iz kluba upoznali javnost o tome dan posle smene Bahara, ali da su podsećanja iz Izraela o tome apsolutno bespotrebna.

- Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. FK Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu.