Autor: Informer.rs

08.01.2024.

13:32

Foto: Starsportphoto©

Sport

Da li će Teodosić igrati protiv Asvela?! Sferopulos sve otkrio!

Najbolji košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić biće spreman za sutrašnji (20.30, Sport klub 1) meč 20. kola Evrolige u kojoj srpski šampion gostuje francuskom Asvelu!

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije u subotu je doživeo povredu levog skočnog zgloba tokom utakmice sa Cedevita Olimpijom. Navijače crveno-belih najviše je zabrinuo snimak koji se pojavio nakon meča, na kojem je Teodosić jedva hodao i jedva uspeo da se popne u autobus.

Informer

Međutim, prema rečima trenera Janisa Sferopulosa, za put u Lion svi su spremni, uključujući i Teodosića, koji je trenirao sa ostatkom tima.

Najvažnija stvar je da prebrodimo ove male povrede. Topićeva je ozbiljna, druge nisu. Ne znam da li će igrati, probaćemo danas na treningu i videćemo kako će se osećati, da li će moći da treniraju pod kontaktom i koliko mogu da igraju. Svi igrači idu na putovanje, pa možda ko ne bude igrao protiv Asvela, možda će protiv Olimpije - kaže Sferopulos.

Za Zvezdu je jednako važno da se na treninge vratio i iskusni centar Luka Mitrović, koji je već dve nedelje van terena zbog problema sa kolenom. On je trenirao pred put u Francusku i neposredno pred početak meča biće doneta odluka hoće li biti u sastavu.

U konkurenciji za tim biće i Jago dos Santos i Džoel Bolomboj, koji su takođe imali problema sa povredama.