Autor: Informer.rs

12.01.2024.

14:09

Foto: Starsportphoto

Sport

Hitno saopštenje Zvezde posle Armanija! Ovi igrači su povređeni!

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je saopštenje u kojem je obavestio javnost da su tri košarkaša završila prethodni meč sa Armanijem sa određenim povredama!

Crveno-beli dobili su utakmicu sa 76:62 i ostali u trci za plasman u plej-of, ali su na određeno vreme ostali bez jako bitnih igrača. U pitanju su Miloš Teodosić, Nemanja Nedović i Majk Tobi.

Tokom utakmice na bolove su se požalili i Luka Mitrović i Majk Tobi, a srpski košarkaš je bolje prošao, pa on nije pomenut u saopštenju.

"KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je prvotimac Nemanja Nedović doživeo parcijalnu rupturu kosog mišića trbušnog zida zbog koje će naš igrač odsustvovati 4 nedelje sa parketa. Miloš Teodosić tokom utakmice u Milanu blago je istegao zadnju ložu, na sreću, u pitanju je povreda lakše prirode, pa će se Miloš brzo vratiti u trenažni proces i na teren", objavili su iz Zvezde.

Informer

Osim njih, van stroja je i američki centar sa slovenačkim pasošem Majk Tobi.

"Majk Tobi, koji je u Milanu tokom utakmice doživeo nezgodan pad na leđa, tokom popodneva obaviće pregled magnetnom rezonancom, o čijem ishodu će klub blagovremeno informisati javnost. KK Crvena zvezda će u nedelju u Beogradskoj Areni ugostiti Borac, a narednog četvrtka u Beograd stiže Baskonija", dodali su iz Zvezde.