Autor: Informer.rs

13.01.2024.

17:35

Foto: Starsportphoto

Sport

Promene na "Marakani"! Još jedan igrač napustio Zvezdu!

Crvena zvezda je pre nekoliko dana počela pripreme pod vođstvom novog-starog trenera Vladana Milojevića, a od danas deo igračkog kadra više nije iskusni golman Nikola Vasiljević (27)!

Čovek koji je godinama unazad bio drugi, pa i treći čuvar mreže kluba sa "Marakane", odlučio je da napusti klub posle četiri sezone i da se vrati u Radnički iz rodnog Niša.

Vasiljević je u Zvezdu došao kao potencijalni reprezentativac Srbije još 2019. godine, ali nije se naigrao. Svega na pet utakmica bio je na terenu, a jednom je ušao sa klupe.

Bio je rezerva Milanu Borjanu, pa i Zoranu Popoviću, kao i Omriju Glazeru. Klub sa "Marakane" ga je slao na pozajmice u Radnik, Proleter i Napredak, a on je na početku 2024. godine rešio da raskrsti sa crveno-belima i potpiše za Radnički.

Informer

Kako kaže, imao je ugovor do 2026. godine sa šampionom Srbije, ali nije više želeo da sedi na klupi.

- Imao sam ugovor sa Zvezdom do 2026. godine i nisam razmišljao o odlasku ove zime. Usledio je poziv Ivice Tončeva i odlučio sam da se vratim u Radnički. Sada sam ponovo kod kuće - rekao je Vasiljević za "Meridian Sport".

Uprkos svemu, nije ljut na Zvezdu zbog male minutaže.

- Neverovatan osećaj je biti deo Zvezde. To je klub za koji navijam od detinjstva. Od osvojenih titula i Lige šampiona nema boljeg osećaja. Žalim što nisam dobio veću šansu da se dokažem, mislim da sam zaslužio. Ali, tako se namestilo - dodaje Vasiljević.