Autor: Informer.rs

21.01.2024.

15:46

Foto: Starsportphoto

Sport

Grci našli pojačanje na "Marakani"! Defanzivac nova meta

Iskusni fudbaler se već mesecima dovodi u vezu sa drugim klubovima, pošto mu ugovor sa srpskim prvakom ističe na leto ove godine i po svemu sudeći neće ga produžiti.

Pričalo se da pouzdanog štopera žele Ferencvaroš, Leće i Bešiktaš, a sada je u prvi plan iskočilo novo ime. Reč je o velikanu iz Pireja, kojem očajnički trebaju pojačanja u poslednjoj liniji.

S obzirom na Dragovićevu reputaciju i kvalitet, grčki portal "Gazeta" navodi da bi bivši defanzivac Bazela, kijevskog Dinama, Lestera i Bajer Leverkuzena bio jako dobro rešenje. Pored njega, drugi pik uprave je David Karmo (24), koji je do juna 2027. ugovorom vezan za Porto.

Informer

Aleksandar Dragović

Portugalac je raspoložen da dođe u ekipu Karlosa Karvahala na pozajmicu, dok austrijski reprezentativac praktično već sada može da pregovora sa zainteresovanim stranama, jer će za pet meseci i zvanično postati slobodan igrač.

Podsetimo, Crvena zvezda i Olimpijakos su bratski klubovi, navijači su im u izuzetnim odnosima, a crveno-beli dres i jednih i drugih u prošlosti su nosili Miloš Šestić, Ilija Ivić, Darko Kovačević, Marko Pantelić, Luka Milivojević, Jagoš Vuković, Aleksandar Katai, El Fardu Ben, ali i Marko Marin, koji je sada direktor skauting službe kluba sa "Marakane".