Autor: Informer.rs

24.01.2024.

17:13

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Nova pobeda Crvene zvezde na pripremama

U trećem pripremnom meču na Kipru, puleni Vladana Milojevića su pokazali zavidnu formu i stigli do zasluženog trijumfa. Bila je Zvezda ta koja se pita za sve, nije protivnički tim mogao da im ozbiljno parira.

Prvi gol crveno-beli su postigli u 23. minutu. Šerif Ndijaje je odlično uposlio Vladimira Lučića koji je našao pravi put do mreže tima tima iz Subotice.

Do kraja poluvremena,  Zvezda je bila dominantnija, međutim imali su i rivali par šansi, ali bez preterane opasnosti po gol Zorana Popovića.

Nastavio je tim sa "Marakane" u istom ritmu u drugom poluvremenu, a njihova incijativa se isplatila u već u 47. minutu. Lazar Nikolić iskoristio je šansu posle prekida i tako je udvostručio prednost svoga kluba.

Samo dva minuta kasnije veliku šansu je propustio Šerif Ndijaje kada je šutirao pored gola, a u 53. minutu je zapretio Piter Olanjinka, ipak tada je siguran bio Filip Manojlović.

Upravo je čuvar mreže Spartaka u 64. minutu faulirao Milan Rodića, a sudija je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Jovan Mijatović i pogodio za 3:0.

U 83. minutu, Vojo Ubirapip je smanjio prednost aktuelnog šampiona Srbije i tako je postavio konačan rezulat.

Crvena zvezda pruža sjajne partije na  pripremnim utakmicama, svakako će im ove pobede koristiti za podizanje forme u nastavku sezone.