Autor: Informer.rs

28.01.2024.

17:25

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Zvezda bez greške na Kipru - Radojević ponovo oduševio! Crveno-beli slomili i Mladost (VIDEO)

Tokom jesenjeg dela prvenstva Barak Bahar promovisao je u prvi tim Crvene zvezde nekoliko "bisera" srpskog šampiona. Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović su na najbolji način iskoristili šansu, a tim putem mogao bi da krene i talentovani Viktor Radojević. 

Godinama crveno-beli muku muče sa levim bekovima budući da Milan Rodić igra bez adektvatne alternative. Rešili su ove zime na "Marakani" da se kockaju i ne dovedu pojačanje već da šansu daju mladom Radojeviću. Pogodili su! Na pravi način talentovani bek koristi šansu kod trenera Vladana Milojevića, a danas je u trijufmu Zvezde nad Mladosti iz Lučana zabeležio još jednu asistenciju - 2:0 (2:0). 

Informer

 

Crveno-beli su na Kipru upisali još jedan siguran trijumf, četvrti na isto toliko mečeva, a ponovo su u glavnoj ulozi bili mladi igrači. Pored Radojevića sjajanu utakmicu odigrao je i JOvan Šljivić, dok je mrežu rivala napokon pogodio Šerif Ndijaje. 

Zvezda je mrežu Mladosti načela u 16. minutu preko Jovana Šljivića. Bio je to drugi gol mladog veziste na Kipru, ovoga puta nakon lepe asistencije Viktora Lučića, a čitavu akciju započeo je upravo Viktor Radojević. 

Konačan rezultat deset minuta kasnije postavio je Ndijaje nakon perfektnog centaršuta Radojevića. Mladi bek je pored ozbiljnog napadačkog potencijala pokazao i defanzivnu zrelost budući da Lučanci nisu uspevali da probiju po levom boku Crvene zvezde. 

Vladan Milojević je meč započeo u sastavu: Popović - Nedeljković, Spajić, Dragović, Radojević - Mijailović, Kanga - Olajinka, Šljivić, Lučić - Ndijaje.