Autor: Informer.rs

11.02.2024.

23:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Tompkins iz prvog reda pratio Zvezdinu rapsodiju protiv Zadra!

Nekoliko dana prošlo je od kako se Crvena zvezda na društvenim mrežama pohvalila novim pojačanjem. Iskusni krilni centar - Trej Tompkins potpisao je kratkoročni ugovor sa srpskim šampionom, a danas je prvi put bio uz ekipu. Doduše - kao moralna podrška. 

Tompkins je u Beogradu nedavno prošao lekarske preglede i stavio paraf na ugovor sa Zvezdom. On će u crveno-belom taboru provesti najmanje mesec dana, a od učinka u tom periodu zavisi da li će saradnja biti produžena. Ipak, još uvek nije poznato kada će nakadašnji as Real Madrida biti na raspolaganju Janisu Sferopulosu. 

Letos je Tompkins imao problema sa kolenom zbog čega se rastao sa Zenitom. Nakon višemesečne pauze Amerikanac se dogovorio sa Crvenom zvezdom, ali će naredne dane provesti u posebnom režimu treninga kako bi se što spremniji vratio na parket. 

Informer

 

Tompkis je danas iz prvog reda, u društvu novih saigrača - Miloša Teodosića, Branka Lazića i Nikole Topića, pratio meč Crvene zvezde i Zadra. Nažalost, pravu atmosferu u "Beogradskoj areni" nije mogao da oseti budući da su tribine bile gotovo prazne. 

Izvesno je da se radi o vrhunskom pojačanju, ali koliko će moći da pomogne crveno-belima vreme će reći. Povreda nije naivna, oporavak je trajao dugo, a Tompkins je već u poznim godinama zbog čega je pitanje u kakvom će stanju biti kada se vrati na parket.