Autor: Informer.rs

15.02.2024.

10:17

Foto: Beta/Starsportphoto

Sport

Zaje*avaju se, boli ih uvo... Gilespi i Smart u noćnom provodu, "delije" van sebe od besa (VIDEO)

Prema očekivanjima trener Zvezde Janis Sferopulos u ekipu za takmičenje u Kupu nije uvrstio Džavontea Smarta i Fredija Gilespija. 

Ali, iako nisu u Nišu, navijači crveno-belih sigurno neće biti srećni zbog ovoga. Na društvenim mrežama ekspresno su postali viralni video snimci pomenutih igrača Zvezde kako đuskaju u klubovima, dok su njihovi saigrači na Kupu Radivoja Koraća.

Informer

Nisu mogli da odole čarima noćnog života, deluje da su se sjajno proveri, te da bolje igraju u klubu, nego na parkeru.

Informer

"Gile je već došao uništen, za njega nije neka šteta.. A za Smarta nisam smart", "Oni su ljudi sve to stoji, ali ovo je po meni skrnavljenje teško. Saigrači ti se bore za trofej, a tebe boli uvo ideš i zajebavaš se i to ajde da obojica kidaju kako igraju nego ovaj jedan ne može da sastavimo otkad je došao, a drugi ne može vola da ubode...", neki su od komentara navijača na društvenim mrežama.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su FMP Železnik 80:75 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.  Najefikasniji kod pobednika bio je Nemanja Nedović sa 20 poena.U poraženom sastavu to je bio Ognjen Kuzmić, koji je uz 18 poena upisao i 15 skokova.

Zvezda brani trofej osvojen prethodne sezone na istom mestu.  U polufinalu će igrati protiv Čačka 94 koji je ranije senzacionalno eliminisao čačanski Borac (73:64.).