Autor: Jelena Nedeljković

16.02.2024.

10:44

Foto: profimedia

Sport

Zvezda dovodi beka kojeg je preporučio Borjan! Obeštećenje 500.000 evra

Crveno-beli su danima sve karte bacili na dovođenje desnog beka, jer imaju Kostu Nedeljkovića, koji će na kraju sezone otići u Aston Vilu i Lazara Nikolića. Za Superligu dovoljno, ali ne i za nivo fudbala na koji ekipa sa "Marakne" pretenduje. Zbog toga su se čelni ljudi svim snagama bacili na dovođenje Ričija Larjea iz Notingem foresta. 

Prema saznanjima Informera, ostali su još detalji i da se finišira posao.

- Engleski klub bio je tvrd pregovarač, pošto je Larje dobar i igrač i ima ugovor još godinu i po dana. Ipak, sportski sektor na čelu sa Mitrom Mrkelom nije odustajao. Od juče je bila trka sa vremenom, znali su i Englezi da moraju da prelome, jer se večeras završava prelazni rok u Srbiji. Na kraju će ipak biti sve rešeno, samo su ostali detalji. Za sada se pregovara oko obeštećenja, ali najverovatnije će biti oko 500.000 evra - objasnio je naš izvor. 

Reč je o kanadskom reprenetativcu, a sve najbolje o njemu čelnicima crveno-belih rekao je golman Milan Borjan. 

- Larje je odigrao 48 utakmica za kanadsku reprezentaciju i dao dva gola. Biranim rečima o njemu je pričao saigrač iz državnog tima Milan Borjan, dobro se znaju i njegova procena je da bi iskusni bek pomogao Zvezdi. Zbog praznika i vikenda, posao će kod notara biti zaveden u ponedeljak - zaključio je naš izvor.

Pre njega, Zvezda je dovela još napadača Uroša Sremčevića iz lučanske Mladosti za dva miliona evra.