19.02.2024.

20:41

Foto: Starsportphoto©

Sport

Ponovo na "Marakani"! Zvezda vraća desnog beka, Nedeljković ima zamenu!

Kako "Mozzart sport" saznaje, Uroš Lazić, desni bek crveno-belih rođen 2003. godine vraćen je sa pozajmice iz Novog Pazara i priključen treninzima prvog tima.

Trenutno, konkurencija na mestu desnog beka u redovima srpskog šampiona je "tanka". Tu je Kosta Nedeljković, koji će provesti još šest meseci na pozajmici od Aston Vile, a kao alternativa tu su Lazar Nikolić i mladi Ognjen Mimović. Ne treba zaboraviti ni na Nedeljkovićevu povredu, koju je doživeo tokom priprema i zbog koje je na višenedeljnoj pauzi.

Informer

Uroš Lazić (desno) u dresu reprezentacije Srbije

Podsetimo, Zvezda je pred kraj prelaznog roka htela da pojača konkurenciju na mestu desnog spoljnjeg, pa je zvala Ričija Larjeu, ali prelazak reprezentativca Kanade iz Notingem Foresta u Beograd nije realizovan.

Lazić je u Grafičaru počeo seniorsku karijeru, a u Superligi je zaigrao prvi put kada je poslat na pozajmicu u Radnik.

Posle vrlo dobre polusezone u Surdulici 20-godišnji defanzivac je ponovo ustupljen, ovaj put Novom Pazaru u kojem je postao standardni starter i afirmisao se kao jedan od pouzdanijih desnih bekova, pa je stadion kraj Jošanice napustio uz 19 odigranih utakmica i dva postignuta gola.