20.02.2024.

13:39

Foto: EPA Images

Sport

Zvezda ostala bez pojačanja, Nigerijac se vratio u Genk

Reč je o mladom igraču, koji nije ni trebalo da zaigra odmah za crveno-bele, već je dogovor bio da ide u Radnički iz Kragujevca na pozajmicu. Delovalo je da je posao gotov, fudbaler je stigao u Beograd i trebalo je da krene put Kragujevca, kada su se Belgijanci predomislili.

Informer

 

"Umesto dogovorenih 300.000 evra, Genk je odjednom tražio duplo više novca. Zvezda je trebalo da spremi 600.000 evra ili posao propada" pišu belgijski mediji. 

Igrač se spakovao i vratio juče u svoj klub, gde je dobio dva dana slobodno. U četvrtak bi trebalo da se priključi saigračima, sa kojima se pozdravio prilikom odlaska i nastavi sa treninzima. 

Razlozi njegovog nezadovoljstva ležali su u tome što nikako nije uspevao da dobije šansu u prvom timu i želeo je da promeni sredinu. Nekoliko klubova ga je želelo, ali je Zvezda bila najozbiljnija sa ponudom.

Pitanje je čemu su se u Genku nadali, možda su pomislili da srpskom šampionu 300.000 evra više ne znači mnogo i da će biti spreman da ih se odrekne. Na kraju su samo uspeli da pokvare posao.