06.03.2024.

21:20

Foto: Starsportphoto

Sport

Totalni sunovrat! Igrao za Zvezdu, osvojio 2 duple krune, sad ima novi klub!

Reč je o momku koji je na "Marakani" igrao pod trenerskom komandom Dejana Stankovića i od kojeg se mnogo očekivalo. Stigao je na polusezoni u sezoni 2020/21. i to kao veliko pojačanje iz milanskog Intera.

Informer

On u redovima "neroazura" nikad nije dobio šansu, već je bio prosleđivan na pozajmice u Sošo i Sent Galen. U Zvezdi se očekivalo da bude produktivan na pozicijama desnog i levog krila, ali ubrzo se ispostavilo ne da nije produktivan, već da ne može da odgovori ni zadacima u Superligi Srbije, a kamoli na evropskoj sceni. Zato je prebačen u defanzivu, gde se takođe nije snašao.

Verovao mu je Stanković, uprkos svemu tome, dao mu je poverenje i na utakmici protiv Milana u okviru Lige Evrope, ali Bakajoko nikad nije imao ozbiljniju ulogu na "Marakani". Ostaće upamćen kao član generacije koja je osvojila dve duple krune zaredom, 2021. i 2022. godine, ali sa svega osam zabeleženih nastupa u crveno-belom dresu.

Nakon Zvezde bio je u redovima južnokorejskog drugoligaša Čeonana, da bi sada otišao u Sloveniju, gde će takođe igrati drugoligaški fudbal. I boriće se za opstanak.