07.03.2024.

10:56

Foto: Starsportphoto©

Sport

Prežaljena Zvezda u Kneževini uliva nadu navijačima!

Tim sa Malog Kalemegdana je trenutno na 16. poziciji najjačeg evropskog takmičenja, tako da šanse za plej-in gotovo i ne postoje.

Trenutno imaju učinak od deset pobeda i 17 poraza, tako da navijači nemaju mnogo čemu da se nadaju. Ipak, potencijalni trijumf bi ostavio crveno-bele u igri, pošto teoretske šanse još uvek postoje.

Naravno mnogo toga bi trebalo da se poklopi i ne zavisi sve od rezultata aktuelnog šampiona Kupa Radivoja Koraća.

S druge strane Monako se nalazi na četvrtom mestu. Puleni Saše Obradovića imaju 17 trijumfa, dok su sedam puta pretrpeli poraz. 

Informer

Saša Obradović

Problem za crveno-bele je što neće moći računaju na čak petoricu igrača. U pitanju su: Miloš Teodosić, Nikola Topić, Dejana Davidovac, Dalibor Ilić i Trej Tompkins.

Očekivalo se da će najtaletovaniji srpski košarkaš biti u sastavu za ovaj susret, ali nije Topić još uvek spreman da se vrati na teren. Ranije se već pričalo da Teo neće moći da da doprinos protiv Monaka, što se obistinilo. Što se tiče Treja Tompkinsa, iskusni košarkaš još uvek nije debitovao za crveno-bele.

Informer

 

Iskusni grčki stručnjak, Janis Sferopulos ne krije da će imati problem u rotaciji. Videćemo kako će poslužiti kockice, te da li će uspeti da nadmudri protivnički tim. 

- Teško je da igramo bez Teodosića i Topića, imamo samo Jaga i Hangu koji pomaže na toj poziciji i radi najbolje što može - istakao je on.

Informer

 

Ni kladioničarski bukmejkeri ne veruju u uspeh Crvene zvezde. Kvota na srpski tim iznosi čak 5.30, dok je koeficijent na "kneževe" samo 1.19.

Ne bi bilo prvi put da aktuelni šampion Kupa Radivoja Koraća napravi iznenađenje, a svakako ovoj pobedi bi se navijači posebno obradovali.