18.03.2024.

19:29

Foto: EPA

Sport

Sferopulos poziva navijače: Iako smo oslabljeni, verujemo u pobede!

Tokom čitave sezone povrede muče Crvenu zvezdu, a sve se odrazilo na kompletan utisak u Evroligi. Poraz od Makabija odneo je sve šanse crveno-belih da se nađu u doigravanju elitnog takmičenja, ali četa Janisa Sferopulosa nema nameru da do kraja regularnog dela sezone bude "topovsko meso". Naprotiv, grčki strateg pozvao je na opštu mobilizaciju pred duel koji je na program u u sredu od 20 časova protiv Panatinaikosa. 

Crveno-beli dočekuju atinske "zelene", a Sferopulos je u najavi utakmice pozvao navijače da u što većem broju dođu u "Beogradsku arenu" i podrže njegovu ekipu. Očekuje se da će "delije" biti na tribinama budući da rivalitet sa Panatinaikosom, ali i na činjenicu da je trener atinskog velikana - Ergin Ataman, jedan od najvećih neprijatelja pristalica Zvezde. 

-  Pred nama je novo duplo kolo Evrolige. Želim da pozovem sve naše navijače da dođu i učestvuju u ovim utakmicama i tako pomognu timu da dođe do novih pobeda. Bez obzira na sve izostanke zbog povreda, verujemo u pobede i vaša podrška nam puno znači. Zvezdaši, dođite u što većem broju - rekao je Sferopulos. 

Informer

 

Crveno-beli će i u sredu biti lišeni pomoći Miloša Teodosića, Nikole Topića i Jaga Dos Santosa, dakle, bez plejmejkera. Na raspolaganju Sferopulosu neće biti ni Tristan Tompkins koji se još uvek oporavlja od povrede. 

Dva dana nakon duela sa Panatinaikosom Zvezda će u "Beogradskoj areni" dočekati i Virtus iz Bolonje.