18.03.2024.

22:51

Foto: Informer

Sport

Crveno-beli časte navijače! Besplatan ulaz na meč sa Zenitom

Klub iz Ljutice Bogdana će ugostiti lidera ruskog prvenstva, a to će im biti prvi meč pre "Pari kupa" koji se igrao na leto prošle godine u Sankt Peterburgu u Rusiji.

"Crveno-beli će kao lideri Superlige Srbije dočekati prvoplasiranu ekipu ruskog prvenstva - Zenit. Naš klub i aktuelni šampion Rusije su se poslednji put sastali na "Pari kupu" u Sankt Peterburgu, te će predstojeći duel biti sjajna prilika da zvezdaši uživaju u meču dva prijateljska naroda i kluba", piše u objavi kluba.

Takođe, dodaje se da crveno-beli već godinama neguju bliske odnose sa "komšijama" preko mlađih selekcija, razmene trenera ali i igrača, pa će ovo biti idealna prilika za njihov ponovni susret.

"U znak velike zahvalnosti, zbog sjajne podrške našeg 12. igrača od starta prolećnog dela sezone, klub je doneo odluku da navijače nagradi otvaranjem svih kapija stadiona protiv Zenita", zaključuje se u saopštenju.

Zvezda trenutno zauzima prvu poziciju tabele Superlige Srbije sa 65 bodova, odnosno četiri boda više u odnosu na Partizan koji je odmah iza nje. Nakon utakmice sa Rusima izabranici Vladana Milojevića će se vratiti treninzima, a sledeća destinacija im je Ivanjica, gde ih 30. marta od 16 časova očekuje duel sa Javorom.