20.03.2024.

22:36

Foto: Starsportphoto©

Sport

Teodosić nakon novog poraza: Moramo da radimo na karakteru, sada igramo za navijače!

Nije uspela Crvena zvezda pred svojim navijačima da prekine niz poraza pošto je Panatinaikos slavio u "Beogradskoj areni" sa 89:76. Meč je obeležio povratak Miloša Teodosića na parket koji je istakao kako će crveno-beli do kraja igrati "muški" za sve navijače koji ih bodre od starta sezone, a sa ciljem da u što boljoj formi dočekaju plej-of ABA lige. 

- Teško je igrati utakmice bez rezultatskog značaja, ali moramo da ih iskoristimo za ono što dolazi. Treba da budemo fer i odužimo se navijačima maskimalnim pristupom. To je vrsta karaktera, na tome treba da radimo - rekao je Miloš Teodosić, a potom se dotakao i spornih sudijskih odluka koje su uticale na raspoloženje crveno-belih. 

- Teško je motivisati se, a onda dođe i sporan sudijski kriterijum. Nije pravo kada igraš, ostalo nam je još četiri kola do kraja, moramo da odigramo muški! Sledi Virtus, njima pobeda treba, ali mi idemo da pobedimo i zagorčamo nekom život od tih ekipa. 

Iako je Zvezda večeras izgubila Teodosić ističe da nije nezadovoljan predstavom svoje ekipe protiv Panatinaikosa. Dodaje organizator igre crveno-belih da su "zeleni" pravljeni za najviše domete. 

- Falilo je malo i sreće, ovo je sjajna ekipa pravljana za velike uspehe. Pružili smo im otpor u nekim delovima utakmice, ali su bili bolji. Nisam nezadovoljan načinom na koji smo igrali, ali bi trebali da budemo bolji - objasnio je iskusni plej. 

Nakon dugo vremena Miloš Teodosić vratio se na parket, a njegov oporavak prekinut je zbog povrede koju je pre nekoliko dana doživeo Jago Dos Santos. 

- Fali mi treninga i utakmica, vratio sam se ranije nego što je bilo planirano. Situacija je takva, Jago se povredio, ali iskoristiću ove utakmice da uhvatim ritam i što bolje se spremim.