02.04.2024.

09:44

Foto: Starsportphoto

Sport

Bukari zbog gluposti propušta sutrašnji meč! Milojević i bez reprezentativca Srbije!

Jedan od najboljih igrača aktuelnog šampiona Srbije napravio je glupost zbog koje neće moći da pomogne saigračima u sutrašnjoj utakmici koju crveno-beli igraju protiv "traktorista".

Naime, iako je Bukari presedeo na klupi meč protiv Javora u Ivanjici (0:3), ipak je dobio žuti karton, zbog čega ga nećemo gledati u duelu 28. kola Superlige Srbije.

Informer

Na mestu brzonogog ofanzivca najverovatnije će se naći oporavljeni Aleksandar Katai, koji je muku mučio sa povredom zbog koje je propustio osam mečeva, ali je na poslednjih pet imao minutažu.

Da nevolja bude veća za lidera, nije Bukari jedini koji je zadao glavobolju Vladanu Milojeviću. Iz istog razloga na teren neće istrčati ni novopečeni reprezentativac Srbije Srđan Mijailović, pa ostaje da se vidi da li će šef stručnog štaba dati šansu mladom Ognjenu Mimoviću (19). 

Povređeni Vladimir Lučić i Kosta Nedeljković odavno nisu na raspolaganju, a ostaje da se vidi da li će Hvang moći da konkuriše, jer je na prethodnom meču napustio igru zbog povrede u 77. minutu. 

Svi zvezdaši koji nisu obezbedili karte za predstojeći duel onlajn putem, to mogu učiniti danas od 10 do 18 časova, kao i na dan odigravanja meča od 12 sati pa do početka utakmice.

Cene ulaznica su: sever - 400 dinara, ustok - 500 dinara, zapad - 700 dinara, tribina "Siniša Mihajlović“ - 1400 dinara