06.04.2024.

14:24

Foto: Starsportphoto

Sport

Milojević pred Radnik: Nismo unapred ubeležili pobedu

Ukoliko pobedi, Crvena zvezda će i matematički osigurati prvo mesto pred plej-of. Mnogo će to značiti ekipi sa "Marakane", jer će u tom slučaju biti domaćin u predstojećem "večitom derbiju" i generalno će imati lakši raspored u plej-ofu.

Informer

 

Prema Milojevićevim rečima, nema opuštanja, iako je Radnik poslednji na tabeli sa samo dve pobede u 28 kola.

- Uprkos stanju na tabeli, smatram da je utakmica za pažnju. Gledali smo ih u zadnjim mečevima, davali su maksimum i siguran sam da će im biti izazov da pred punim stadionom odigraju protiv Zvezde. Neće biti lako i imam pun respekt prema Radniku. Ne postoje unapred upisani bodovi i uvek razmišljam kao da je preko puta nas najbolji mogući protivnik - počeo je Milojević.

On je imao samo reči hvale za svog kolegu Dušana Đorđevića. 

- Đorđević radi dobar posao i na mnogo utakmica je Radnik nesrećno primao golove, neke koje u ovom rangu takmičenja ne bi trebalo. Ipak, to je sastavni deo igre. Očekujem takmičarski Radnik sa dobrom taktikom koju će trener postaviti kako bi izvukao maksimum. Biće teška utakmica - ističe strateg crveno-belih.

Informer

Milojević sa igračima Zvezde

On nije želeo da otkrije u kom sastavu će sutra biti Zvezda.

- Zadovoljan sam svim igračima koje treniram. Ne bih otkrivao ko će sutra biti bonus, a videćemo da li će Nedeljković biti spreman za derbi u plej-ofu - zaključio je Nedeljković.