10.04.2024.

22:01

Foto: Starsportphoto

Sport

Milojević mislima u plej-ofu: Od sledeće nedelje kreće golgota

Crveno-beli su pobedili Vršac 3:0 (1:0) u četvrtini finala Kupa Srbije i dva koraka ih dele od trofeja u najmasovnijem takmičenju. Istovremeno, boriće se za titulu u prvenstvu, gde trenutno imaju četiri boda više u odnosu na drugoplasirani Partizan. Pred njima je meč protiv Železničara, a onda sedam duela u plej-ofu, uključujući i večiti derbi. 

Informer

 

Milojević kaže da je to golgota. 

- Hvala navijačima, još jednom su pokazali umeće na tribinama. Veoma je lepo igrati u ovakvoj atmosferi. Podrška posebno znači mladim igračima koji su nastupili. Od sledeće nedelje kreće „golgota“. Imamo plej-of, pred nama su utakmice sa najboljim ekipama prvenstva. U igri je 21 bod, ali nas pre toga očekuje utakmica sa Železničarom, koja neće biti ni malo laka. Tu je i polufinale kupa. Očekuje nas dosta utakmica, a podrška navijača će nam kao i uvek biti potrebna - kaže Milojević.

Utakmica sa Vršcom je već arhivirana, a šef stručnog štaba je imao šta da pohvali.

Informer

 

- Utakmica bila dobra, takmičarska. Hteli smo da pružimo priliku pojedinim igračima i mislim da su opravdali ukazano poverenje. Svakodnevno rade dobro, jako sam zadovoljan. Videli smo dosta novih lica. Imali smo nekoliko šansi u prvom poluvremenu, preko kojih smo mogli da damo drugi gol. Dragović je takođe danas nastupio posle duže pauze, uz njega i Bukari. Na terenu je bilo i dosta mladih igrča, koji odlično treniraju uz starije fudbalere. Zadovoljan sam, idemo dalje - ističe strateg crveno-belih.

Umesto standardnog golmana Omrija Glazera, šansu je dobio Zoran Popović i ostao je nesavladan.

- To je fudbal. Želimo da imamo stabilnu odbranu. Nije to toliko ni bitno. Ne gledam na takav način. Bitno je da na utakmicama prikazujemo ono što radimo na treninzima - zaključio je Milojević.