18.04.2024.

07:50

Foto: Printscreen You Tube

Sport

Haos usred meča! Rukometaši Zvezde napustili teren (VIDEO)

Igrači Zvezde povukli su se sa meča u Leskovcu u 43. minutu utakmice, preneo je Žurnal. Pri vođstvu ekipe iz Leskovca 25:22 Ognjen Kajganić, u protokolu označen kao predstavnik Zvezde, naterao je, kako prenosi pomenuti portal, svoje igrače da odu u svlačionicu.

U momentu kada se to dogodilo Dubočica je vodila (25:22), Zvezda je imala napad, a jedan igrač crveno-belih dobio je tom prilikom udarac u glavu. Sudije su pokazale lekarima da uđu na teren, dok je Kajganić ušao u raspravu sa sudijama, dok je viđen i sukob između igrača crveno-belih i navijača. Zvezda je tražila kaznu za protivnika, usledila je verbalna rasprava, a isključenje je potom dobio jedan igrač Zvezde. Posle toga su crveno-beli odlučili da izvedu ekipu sa terena.

"Delegat Dušan Stojković iz Niša i sudije Ivan Mošorinski i Aleksandar Pandžić, pokazali su izuzetno strpljenje, čekalo se više od 15 minuta, a kada je postalo jasno da Beograđani ne nameravaju da se vrate na teren i završe utakmicu, arbitri su formalno označili da je ona završena u 43,18 minutu, kod rezultata 25:22", preneo je Žurnal.

Pre nekoliko dana viđene su nemile scene u finalu nacionalnog Kupa u rukometu. Tada je meč Vojvodine i Partizana nakon 53 minuta utakmice prekinut zbog ispada huligana.  Rukometaši Partizana su osvojili Kup pošto su nakon penala savladali Novosađane sa 29:28.