21.04.2024.

06:40

Foto: Starsportphoto©

Sport

Glazer nakon derbija: Luda utakmica! Ništa nije gotovo... (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan u 173. večitom derbiju sa 3:2, a jedan od junaka trijumfa bio je i golman Omri Glazer koji se nakon utakmice pojavio pred novinarima. 

- Potpuno luda utakmica! Partizan je dobro otvorio utakmicu i poveo, a onda smo se i mi uključili i izjednačili. Stvarali smo šanse, a onda primili gol... Za budućnost i šampionsku trku je važno što smo se vratili. U sredu imamo veoma važnu utakmicu protiv istog rivala, želimo da nastavimo sa pobedama - rekao je Omri Glazer. 

Prokomentarisao je Glazer da je Partizan daleko bolje ušao u utakmicu, a potom dodao da ne postoji poseban razlog za to već da derbi utiče na celokupno izdanje. 

- Nema posebnog razloga, derbi je nešto posebno, donosi sa sobom mnogo emocija. Partizan je želeo da pobedi, ali je najvažnije što smo mi pobedili. Ne volim da pričam o sudijama, sve se vidi, mislim da nije bilo faula i da je penal čist. Ne znam šta bih drugo rekao - prokomentarisao je golman Crvene zvezde. 

Neposredno pred gol Partizana u petercu je završila jedna baklja. Ipak, golman Crvene zvezde nije želeo da traži opravdanja već je priznao da je Severina postigao sjajan gol na startu drugog poluvremena.

- To nije izgovor, baklje ne utiču na utakmicu. Postigao je sjajan gol. 

Interesovalo je novinare da li Glazer smatra da je današnjom pobedom šampionska trka gotova u Superligi Srbije. 

- Ništa nije rešeno, ima još šest utakmica i 18 bodova u opticaju. Moramo da nastavimo da se trudimo, želimo sve pobede do kraja - podvukao je Glazer.