22.04.2024.

15:32

Foto: Starsportphoto

Sport

Hvang ih oduševio: Skauti iz Primere dolaze na derbi

Fudbaler srpskog šampiona privlači pažnju na sebe od kada je letos za 5,5 miliona evra stigao u Zvezdu iz grčkog Olimpijakosa. Mnogo puta je bio najbolji u timu, iako svoj učinak nije krunisao asistencijama ili golovima. Međutim, to što on radi, u modernom fudbalu se ceni. 

U stanju je da iznese duel, da prođe između nekoliko protvničkih igrača i na kraju doda savršeno precizan pas saigraču, obavezno kreirajući dobru šansu za gol. Prema rečima našeg izvora, za njega je zainteresovan jedan klub iz Primere.

Informer

Hvang sa saigračima

- Igrač Hvangovog profila može da igra i u jačoj ligi od Superlige. Zvezda je za njega dobra sredina, ali ako stigne finansijski jaka ponuda, rukovodstvo će je razmotriti. Ukoliko to bude nešto što Hvang želi, pustiće ga da ide. Skauti iz Primere, predstavnici kluba sa sredine tabele, zainteresovani su za njega. Naravno, morali bi dobro da plate, jer on mnogo košta - objašnjava naš izvor.

Informer

 

U ovom trenutku, nije izvesno hoće li derbija uopšte biti, jer igrači Partizana ne žele da izađu na teren, o čemu je Informer prvi pisao. Ukoliko bude odigran, nema sumnje da će skauti imati šta da vide u oba tabora. 

Kad je reč o Hvangu, on je ove sezone u svim takmičenjima za Crvenu zvezdu odigrao 29 utakmica i dao pet golova uz pet asistencija.