23.04.2024.

09:48

Foto: Printskrin video/FK Crvena zvezda

Sport

Kakav maler! Zvezdin klinac operisan u Rimu, pauziraće šest meseci (FOTO)

Fudbaler koji pokriva levu stranu terena i može da igra krilo ili nešto defanzivnije, trebalo je ovu godinu da upamti po lepom. Uz saglasnost trenera Vladana Milojevića, nedavno je iz omladfinskog pogona prekomandovan u prvi tim. Nadao se minutima u meču protiv Železničara, ali dan pre toga se povredio.

Umesto da igra, morao je na operaciju. Njemu su stradali ukršteni ligamenti na levoj nozi. Operacija je odlično prošla i sada sledi oporavak. Prema našim saznanjima, Avdić je vrlo hrabro prihvatio sve što mu se dešava.

Informer

 

- U prvi mah mu je teško palo, ali psihički je jako stabilan, deluje zrelo i nije potonuo. Uveren je da će sve proći u najboljem redu, Mlad je, vreme radi za njega i ima vcremena da se sledeće sezone nametne Milojeviću - objašnjava izbor blizak igraču. 

Avdić je tekuću sezonu počeo u kadetima, gde je odigrao četiri utakmice i dao jedan gol. Zatim je prekomandovan u omladince, gde je odigrao 14 utakmica, od čega dve u Ligi šampiona. U domaćem prvenstvu dao je tri gola. Pre nekoliko dana dogurao je i do prvog tima, što je fantastičan razvojni put. Od njega se u budućnosti mnogo očekuje.