03.05.2024.

16:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Stigla bogata ponuda za Glazera - Zvezda odbila i želi više!

Kada je letos Barak Bahar precrtao dugogodišnjeg kapitena Milana Borjana i među stative postavio svog čoveka Omrija Glazera, navijači Crvene zvezde nisu bili oduševljeni. Ispostavilo se da je dolazak izraelskog golmana bio pravi potez za crveno-bele. 

Bio je Glazer jedan od ključnih igrača u osvajanju titule, nadaju se na "Marakani" i duple krune, a sjajne partije pružao je i u Ligi šampiona. Dobrim potezima na golu privukao je pažnju brojnih klubova i sve su prilike da će ga Crvena zvezda teško zadržati već u narednom prelaznom roku. 

Sevilja i Betis od zimus su pratili igre Omrija Glazera, ali dok su klubovi iz Andaluzije spremali ponudu, na "Marakanu" je već stigla jedna zvanična. Kako javlja "Mozzartsport" - Strazbur je Crvenoj zvezdi na sto stavio 3.500.000 evra. Iako bi crveno-beli tim transferom utrostručili ulaganje, ponuda je odbijena! 

Informer

 

Svesni su u Ljutice Bogdana da će teško dovesti adekvatnu zamenu Omrija Glazera iako su sve prilike da će se Milan Borjan vratiti sa pozajmice iz Slovana. Kanađanin puni 37. godina, Zoran Popović 36. Zbog toga, Zvezda je za izraelskog čuvara mreže odredila cenu od najmanje 5.000.000 evra. 

Nedavno se moglo čuti da je plan Crvene zvezde da Omrija Glazera proda, a na "Marakanu" dovede mlađeg čuvara mreže koji bi uz Milana Borjana stasavao i bio prvi izbor među stativama.