15.05.2024.

23:36

Foto: Starsportphoto

Sport

Kod Bolomboja nema opuštanja: 2:0 je prednost, ali... (VIDEO)

Crvena zvezda je povela sa 2:0 u finalu ABA lige pošto su večeras u krcatom "Pioniru" savladali Partizan sa 80:73. Zapaženu rolu u finišu utakmice imao je Džoel Bolomboji koji je vezao šest poena i osigurao trijumf crveno-belima. 

- Moramo biti više pripremljeni, svaka utakmica će biti sve teža. Želeli su i oni ovo da dobiju, ali mi smo se popravili, a posle ove utakmice videli smo da i mi imamo prostora za napredak - rekao je Bolomboj. 

Saglasan je centar Crvene zvezde sa rečima trenera Janisa Sferopulosa da prednost od 2:0 može mnogo toga da donese, ali ništa ne mora da znači. 

- Može da bude prednost, ali kao što sam rekao naredna utakmica će biti borba. Biće agresivni kod kuće da pobede utakmicu. Mi trebamo da nastavimo da se borimo u odbrani i individualno i timski, a ako to uspemo verujem da neće biti problema - dodaje centar Zvezde.

Crveno-beli su vezali pet pobeda protiv večitog rivala, Bolomboj je posebno zadovoljan zbog toga, ali i činjenice da će njegova ekipa imati nekoliko dana više za odmor i pripremu narednog meča. 

- Ne znam, sve je to dobro, ne znam koliko je to bitno, ali svaka utakmica je važna, naročito naredna. Velika utakmica i veliki derbi. Moraćemo da se odmorimo sutra, treniramo nekoliko dana i budemo spremni za narednu utakmicu - zaključio je Bolomboj.