19.05.2024.

16:28

Foto: Starsportphoto

Sport

Mijailović: Vratićemo se iz Loznice sa trofejom, dođite u subotu da slavimo

Već tri godine ekipa sa "Marakane" osvaja duplu krunu i baš to želi i ove. Prema Mijailovićevim rečima, neće biti lako. 

- Ostale su još dve utakmice do kraja sezone. Pred nama je finale Kupa Srbije, igra se jedna utakmica, koja je ujedno prilika da obezbedimo i drugi trofej ove godine i osvojiimo četvrtu duplu krunu zaredom. Imamo iskustva kada su takvi mečevi u pitanju. Prisutna je velika želja da nastavimo dominaciju, a kao neko ko je dva puta osvajao nacionalni Kup znam koliko je to značajno navijačima i svima u klubu. Neće biti ni malo lako, Vojvodina je sjajna ekipa, ali ćemo biti spremni. Cilj je jasan, a to je da se u Beograd vratimo sa trofejom - kaže Mijailović. 

Informer

 

On je pozvao navijače da dođu na poslednji prvenstveni meč, u subotu protiv Čukaričkog, kako bi ujedno prolsavili titulu. 

- Radujemo se proslavi titule, siguran sam da će biti fantastična, kao i svake godine kada su tribine Marakane ispunjene. Čuli smo da se priprema spektakl, te i ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu na stadion, kako bismo zajedno proslavili osvajanje 35. titule, ali i kako bi nas po poslednji put u ovoj sezoni bodrili na "Marakani". Znamo da period bez utakmica posebno teško pada zvezdašima, a prilika da još jednom uživaju na našem stadionu pred pauzu je upravo meč protiv Čukaričkog i poslednje kolo Superlige Srbije - zaključio je Mijailović.