20.05.2024.

13:12

Foto: Starsportphoto

Sport

Milojević: Biće mi čast da igram u Loznici, spremni smo i na penale

Crveno-beli će se sutra veče od 20.15 časova (Arena 1 premijum) sastati sa Vojvodinom u meču finala Kupa Srbije. U slučaju pobede, Zvezda će objedniti četvrtu uzastopnu duplu krunu. Međutim, Milojević nijednog trenutka nije hteo da obeća trofej, već je pričao o tome kako se raduje da igra na novom stadionu koji prima osam hiljada ljudi.

Informer

 

- Očekujem dobru atmosferu. Imam informacije da je Lagator lep stadion, kao i da je teren dobar. Sjajno je što možemo da se pohvalimo novim stadionima u Loznici, Zaječaru i Leskovcu, svaka čast na tome državi i Fudbalskom savezu Srbije. Biće nam čast da igramo na tako lepom zdanju - poručio je Milojević.

U slučaju da posle 90 minuta rezultat bude nerešen, igraće se dva produžetka po 15 minuta, a ako ni u tom slučaju ne bude pobednika, pristupiće se izvođenju jedanaesterca. 

- Pred nama je finale Kupa, bićemo pripremljeni za sve situacije, pa i jedanaesterce - rekao je Milojević. 

Trener Vojvodine Božidar Bandović danas je produžio ugovor, a Milojević je o svom kolegi imao samo reči hvale. 

- Lično znam gospodina Bandovića, reč je o dobrom treneru, profesionalcu. Dosta toga dobrog je doneo Vojvodini, što pokazuju i rezultati - kaže strateg crveno-belih. 

Informer

 

Za "staru damu" trenutno nastupaju bivši igrači Crvene zvezde Andrija Radulović, Njegoš Petrović, Aleksa Vukanović, Vukan Savićević i Stefan Đorđević. Milojević ističe da će na celokupnu ekipu obratiti pažnju, a ne samo na pojedince. 

- Radi se o igračima koji su ostavili trag u Crvenoj zvezdi, svako na svoj način. Vojvodina ima odlične pojedince, u poslednje vreme igra zaista dobro, u odličnom je momentumu. Moramo da obratimo pažnju na Vojvodinu kao celinu, a ne samo na pojedince. Vojvodina ne može nikad da se gleda kroz pojedince, uvek mora da se posmatra kao tim. Obratićemo pažnju na ekipu, a određeni igrač se uvek istakne - zaključio je Milojević.