21.05.2024.

21:12

Foto: Starsportphoto©

Sport

Sedam minuta ludnice u finalu Kupa! Zvezda povela, Šerif duplirao, VAR poništio (VIDEO)

Paklenih 45 i kusur minuta gledali su navijači na stadionu "Lagator" u Loznici. Mnoštvo prilika viđeno je na obe strane, tokom uvodnih pola sasta, a onda je prvi udarac rivalu zadala Crvena zvezda. Samo nekoliko trenutaka nakon što je veliku šansu propustio Mihailo Ivanović, crveno-beli su surovo kaznili lošu postavku Vošine odbrane i poveli sa 1:0. 

Nakon sjajnog centaršuta sam kao duh u kaznenom prostoru ostao je Šerif Ndijaje, Senegalac nije bio u dobroj poziciji da šutira, ali je kao na tacni poslužio Mirka Ivanića koji je iz izgledne situacije pronašao nebranjeni deo mreže i doneo prednost crveno-belima. 

Tek što je Vojvodina krenula sa centra na semaforu je već pisalo 2:0. Ivanić je sa Rodićem napravio višak po levoj strani, bek Zvezde je na prvoj stativi pronašao Šerifa Ndijaja, a Senegalac rutinski matirao Lazara Carevića za 2:0. Ipak, nakon nekoliko minuta provere oglasio se VAR. 

Lazar Lukić je iz VAR sobe sugerisao glavnom arbitru Milanu Iliću da nije sve bilo čisto prilikom dodavanja Ivanića za Rodića. Gledanje snimka potrajalo je nekoliko minuta, a onda je gol Šerifa Ndijajea poništen, te je Vojvodina izbegla totalni nokaut u finišu prvog poluvremena.