21.05.2024.

22:44

Foto: Starsportphoto©

Sport

Mrkela sija nakon duple krune: Želeli smo da potvrdimo kvalitet!

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su svoju dominaciju u srpskom fudbalu. Nakon nedavno osvojene titule u Superligi, izabranici Vladana Milojevića došli su do četvrte uzastopne duple krune pošto su u finalu Kupa bili bolji od Vojvodine sa 2:1. 

Imaju na "Marakani" mnogo razloga za zadovoljstvo budući da finiš jesenjeg dela sezone nije obećavao. Povratak Vladana Milojevića na mesto šefa stručnog štaba vratila je crveno-bele na pravi put, a pet meseci kasnije Zvezda je došla do nove duple krune. 

Zbog toga je posebno zadovoljan sportski direktor - Mitar Mrkela. 

- Želeli smo da potvrdimo kvalitet na ovoj utakmicu i osvojimo četvrtu duplu krunu zaredom. Prošle godine smo postavili rekord, ali smo želeli da odemo dalje. Bili smo bolji i zasluženo pobedili - rekao je Mitar Mrkela. 

Informer

 

Imao je sportski direktor srpskog šampiona samo reči hvale za Loznicu i novi velelepni stadion "Lagator" na kom je odigrano finale Kupa. 

- Treba pohvaliti Loznicu kao organizatora i državu Srbiju koja nam je napravila ovaj stadion. Imamo čime da se ponosimo. Prvi put sam ovde, osećao sam se sjajno zbog stadiona i ambijenta - podvukao je sportski direktor Crvene zvezde.