21.05.2024.

23:47

Foto: Starsportphoto

Sport

Nema odmora, Terzić najavljuje još moćniju Zvezdu!

Četvrti put u nizu Crvena zvezda je osvajač duple krune. Pobedom nad Vojvodinom u velikom finalu Kupa Srbije, izabranici Vladana Milojevića pojačali su rekord velikana sa "Maraken" i potvrdili apsolutnu vladavinu u domaćem fudbalu. 

Zadovoljstvo zbog pobede nisu mogli da sakriju trener Milojević, fudbaleri - Ivanić i Spajić, čestitke su stigle i od sportskog direktora Mitra Mrkele, a sada se oglasio i generalni direktor Crvene zvezde - Zvezdan Terzić. 

- Čestitam svima u klubu, kao i navijačima i čitavoj crveno-beloj javnosti na osvojenoj četvrtoj duploj kruni u nizu. Godinama pričam da je uspehe najteže ponavljati, a mi iz sezone u sezonu postavljamo nove rekorde. Presrećan sam što smo uspeli da osvojimo četvrtu duplu krunu u nizu i uradimo nešto što nikad niko u Srbiji, barem do sada, nije uradio. Veoma sam zadovoljan kako je Zvezda izgledala ovog proleća, čvrsto, snažno i sa karakterom. Raduje me činjenica da u 2024. godini nismo izgubili nijednu utakmicu. Proslava titule u subotu će na najlepši mogući način da zaokruži veoma uspešnu sezonu koja je iza nas - rekeo je Zvezdan Terzić. 

Informer

 

Crveno-bele naredne sezone očekuju još veći izazovi, Zvezda će igrati plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, a uz to plan je odbraniti duplu krunu osvojenu danas na "Lagatoru". 

- Cilj nam je da u narednoj sezoni navijačima predstavimo još moćniju Crvenu zvezdu - podvukao je generalni direktor crveno-belih.