22.05.2024.

12:07

Foto: Starsportphoto©

Sport

Nož u leđa Zvezdi! Obradović otima Kalinića crveno-belima

Saša Obradović, trener Monaka, kako piše španski "Encenstedo“, želi bivšeg reprezentativca Srbije u redovima svog tima. Španci tvrde da je  Monako ozbiljno ušao u trku za potpis Kalinića, pa bi tako mogao da pokvari planove bivšem klubu.

Kalinić je igrao u Zvezdi pre dve godine, a onda je crveno-beli dres zameni za crveno-plavi Barselone. Ove sezone je prosečno beležio 7,3 poena, 3,8 skokova i 2,4 asistencije.  Kada je odlazio Kalinić je ostavio poruku koja je značila da je povratak samo pitanje trenutka.

- Nešto tražim idealne slike, kolaže i ostalo… Ovo je to, to je to. Hvala vam svima i vidimo se sledećeg puta - ostavio je otvorena vrata Kalinić.

Prvi čovek Zvezde  Nebojša Čović nedavno je pričao o povratku Nikole Kalnića u Zvezdu. 

- Za Nikolu Kalinića smo zainteresovani i radimo na tome. Nismo ga prodali, otišao je za džabe, jer smo kasnili da mu isplatimo tri ili četiri plate. Čovek je čekao, bilo je obećanje, nismo završili, otišao je u Barselonu. Radi se na tome, koliko može naravno, poštujući da je on igrač Barselone, mi nismo oteli - kazeo je predsednik Zvezde pre nekoliko nedelja.