Autor: Informer.rs

22.05.2024.

18:52

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda je najveća na ovim prostorima! Golman poslao jaku poruku posle osvajanja duple krune

Crveno-beli su sinoć na stadionu "Lagator" u Loznici savladali Vojvodinu sa 2:1 i tako nakon prvenstva Srbije, osvojili i pehar kupa, samim tim i četvrtu uzastopnu duplu krunu.

Jedan od najboljih igrača tima sa "Marakane" tokom čitave sezone bio je golman iz Izraela, Omri Glazer, koji je u izjavi za klupski sajt poručio da je ponosan zbog uspeha svog tima.

Uspeli smo da osvojimo duplu krunu i veoma sam srećan zbog toga. Znam koliko je navijačima važno da se svaki trofej osvoji, a i mi fudbaleri volimo medalja i odličja. Ponosan sam na sve ono što smo uradili ove sezone, a sve uspehe želimo da zaokružimo u subotu pred punom Marakanom. Znam da je besplatan ulaz i da će biti ceremonija, tako da se nadam da će zvezdaši napuniti tribine i da ćemo imati crveno-belu žurku - počeo je Glazer.

Informer

Čuvar mreže koji je na meti brojnih stranih klubova zahvalio se publici na podršci koju pruža ekipi tokom čitave sezone.

- Iz dana u dan sam sve više uveren u to da je Zvezda najveći klub na ovim prostorima. Neverovatna podrška navijača, i to ne može da se opiše rečima, već mora da se oseti. Zahvalan sam na tome što sam deo svih uspeha Zvezda. Još jednom, odigrali smo fantastičnu sezonu i želimo da je pred punom Marakanom u subotu zaokružimo, uz trijumf naravno - podvukao je Glazer.

Izraelac je tokom čitave sezone imao podršku supruge Šire, koja je sinoć bila i u Loznici i zajedno sa svojim izabranikom proslavila trofej Kupa.