27.05.2024.

14:13

Foto: Starsportphoto

Sport

Hvang se oglasio nedugo posle Terzićeve poruke da može da ode

Poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka prošle godine, Korejac je na "Marakanu" stigao iz Olimpijakosa za 5,5 miliona evra. U sezoni za nama, ostavio je veliki trag i prirastao za srca navijača crveno-belih. Iz kluba je okarakterisan kao veliki profesionalac, a Zvezdan Terzič je otkrio da Hvang pred svaki trening dolazi dva sata ranije kako bi se pripremio i istegao svoje telo.

Informer

In Bom Hvang

Sportski sektor u Zvezdi voleo bi da Hvang ostane, mada je klub sa njim napravio džentlmenski dogovor, da može da ode ako stigne ponuda iz "liga petice". 

Čini se da se Hvangu ipak ne žuri i da mu je lepo u Zvezdi.Dobro je prihvaćen, miljenik je i saigrač i navijača, tako da ne čudi što je ovu sezonu okarakterisao kao posebnu.

"Bila je ovo duga i zahvetva sezona. Ipak, završena je sa dva trofeja, zbog kojih mogu da kažem da je ovo bila posebna sezona. Verovatno najznačajnija u mojoj karijeri. Veliko hvala Crvenoj zvezdi, navijačima, delijama, kao i ljudima iz moje zemlje koji su me podržavli" napisao je Hvang na instagramu.