27.05.2024.

20:02

Foto: profimedia

Sport

Radonjićev povratak u Zvezdu u rukama jednog čoveka!

Bez uvijanja je generalni direktor Crvene zvezde - Zvezdan Terzić, priznao da bi rado na "Marakanu" vratio Nemanju Radonjića. Prvi čovek crveno-belih istakao je da je već obavio razgovor sa srpskim reprezentativcem, ali da ništa nije u rukama velikana iz Ljutice Bogdana. 

Radonjić je ugovorom vezan za Torino, a opciju otkupa nakon isteka pozajmice ima i Majorka. Budućnost srpskog ofanzivca je pod znakom pitanja, dok situaciju dodatno komplikuje i promena na klupi "bikova" nakon odlaska Ivana Jurića. 

Hrvatski strateg završio je dvogodišnju epizodu u Torinu i klub aktivno traži njegovog naslednika. Prvi izbor uprave je Paolo Vanoli iz Venecije, ali još uvek ništa nije zvanično. 

Budući da španski mediji prenose kako Majorka nema nameru da otkupi Radonjićev ugovor, sve su prilike da će se Srbin tokom leta vratiti u Torino. Na klupi "bikova" već tada bi trebao da sedi novi trener pred kojim će Radonjić imati priliku za novo dokazivanje. 

Informer

 

Nije tajna da je Radonjić u Torino stigao na insistiranje Ivana Jurića, ali da od prvog dana njihov odnos nije bio sjajan. Često je hrvatski trener kritikovao srpskog reprezentativca zbog lošeg odnosa prema treningu i utakmicama, a sve je rezultiralo odlaskom na pozajmicu početkom 2024. godine. 

Ipak, dolazi vreme za promene u Torinu i Radonjić će dobiti novu šansu. Ukoliko se dokaže novom treneru - Crvena zvezda verovatno gubi šanse da ga angažuje. Sa druge strane, ukoliko na Radonjića šef struke u Torinu ne bi računao, srpski šampion bi imao otvoren put do povratka miljenika navijača.