29.05.2024.

12:03

Foto: EPA

Sport

Zvezda i Partizan u trci za američkog plejmejkera!

Nekadašnji student Vejk foresta, koji nastupa za reprezentaciju Bugarske, prema navodima "Jurohupsa" mogao bi biti novi član crveno-belih.

Miler Mekintajer je već boravio u Beogradu u sezoni 2020/2021 i tada je branio boje Partizana, a "parni valjak" je takođe među timovima koji su zainteresovani za usluge Amerikanca.

Informer

Miler Mekintajer

Potencijalni problem za "večite" može predstavljati podatak da je plejmejker vezan ugovorom sa Baskonijom na još godinu dana, a s obzirom da je bio među najboljim pojedincima u španskom sastavu, upitna je volja uprave da ga pusti.

Naravno, ne postoji prepreka koju "nepristojna" novčana ponuda ne može srušiti, a da li beogradski rivali tolikim novcem raspolažu i da li su uopšte voljni toliko da potroše na naturalizovanog Bugarina, videćemo.

Njegovi "jarčevi" su ove sezone takmičenje završili porazom od Real Madrida u plej-ofu, dok su sezonu u španskom prvenstvu okončali bez plasmana u doigravanje.

Cenu za to platio je Duško Ivanović i ostao bez posla, a Mekintajer je iza sebe ostavio proseke od 9,6 poena, 4,4 skoka i 7,3 asistencije.