31.05.2024.

10:10

Foto: Starsportphoto©

Sport

Beron zapalio vatru pred finale KLS-a! Miljenik "delija" se oglasio: Koraci!? (FOTO)

Nakon punih pet godina Crvena zvezda i Partizan ponovo će biti rivali u finalu Košarkaške lige Srbije. Crno-beli su u četvrtak opravdali ulogu favorita pošto su u majstorici savladali Megu pred svojim navijačima. 

Dakle, navijači će u finišu klupske sezone imati priliku da gledaju nove okršaje večitih rivala u borbi za titulu. Poslednji put, Crvena zvezda i Partizan su se za trofej u domaćem šampionatu borili davne 2019. godine kada je finalnu seriju sumnjivim polaganjem rešio Bili Beron. 

Zvezdin Amerikanac tada je, po mišljenju mnogih, napravio korake pre polaganja lopte u koš Partizana za pobedu crveno-belih. Nerado se navijači crno-belih sećaju tog detalja, a so na ranu uoči finalne serije ove sezone dolio im je upravo Bili Beron. 

Kada je bilo jasno da će rivali u finalu KLS-a biti Crvena zvezda i Partizan, Bili Beron je prokomentarisao jednu objavu na društvenim mrežama i tako "zapalio vatru" pred nove duele večitih rivala. 

"Koraci?", napisao je Bili Beron na društvenoj mreži "Instagram". 

Naravno, izazvalo je to lavinu komentara, navijači Crvene zvezde oduševljeni su objavom bivšeg košarkaša dok pristalice Partizana, žargonski rečeno, bljuju vatru. 

Finalna serija Koškaršake lige Srbije počinje u ponedeljak, a prednost domaćeg terena imaće Crvena zvezda.