31.05.2024.

13:52

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Katai produžio ugovor: Ostajem u klubu koji volim

On je danas produžio ugovor sa klubom sa "Marakane", o čemu je Informer već pisao. Dve strane su potipisale produžetak saradnje na godinu plus godinu opciono. Prema Kataijevim rečima, srećan je što ostaje u klubu koji voli da osvaja trofeje. 

Informer

- Mislim da su povrede sa početka sezone, koje se nadam više neće ponavljati, odložile produžetak ugovora, pa smo sačekali da se završi sezona. Mnogo sam srećan, ostajem u klubu koji volim, ali i u Beogradu sa porodicom, ne moram nigde da se selim. Iako još uvek ne planiram, iskreno se nadam da ću ovde završiti karijeru. Titule i duple krune su samo potvrda našeg dobrog rada. Kao tim sigurno rastemo iz godine u godinu, verujem da će tako biti i u budućnosti. Želim da i u narednom periodu osvajamo titule, duple krune, igramo Ligu šampiona, kao i da nastavim da postižem golove - rekao je Katai. 

U sezoni za nama, on je na 33 meča u svim takmičenjima dao 12 golova uz četiri asistencije. Stoga ne čudi što sportski direktor Mitar Mrkela naglašava koliko je Katai važan za ekipu. 

Informer

 

- Veoma je važno kada na početku prelaznog roka možete da kažete da ste sa igračem, koji pravi razliku u Crvenoj zvezdi - Aleksandrom Kataijem, potpisali ugovor i produžili saradnju. Katai je dugi niz godina veoma važan fudbaler za Zvezdu. Bitan je na terenu i u svlačionici. Tokom prethodnih sezona videli smo da je igrač koga publika pozdravlja i voli. Srećni smo u klubu što smo produžili ugovor sa Kataijem. Verujem da će u narednim godinama biti ono što je bio sve vreme u Crvenoj zvezdi - zaključio je Mrkela.