01.06.2024.

13:52

Foto: Tanjug

Sport

Humani gest šampiona! Crveno-beli donirali 100.000 evra klinici u Tiršovoj!

Tom prilikom, prvi čovek kluba sa "Marakane" poručio je da su se u Zvezdi i u prethodnim godinama trudili da finansijski, ali i na svaki drugi način pomognu deci koja se suočavaju sa različitim životnim bitkama.

- Velika mi je čast što imam priliku da u ime Fudbalskog kluba Crvena zvezda uručim ček u iznosu od 100 hiljada evra Dečjoj klinici u Tiršovoj. Ponosan sam što smo danas ovde, ovim humanim povodom. Lepo je videti nasmejana lica dece, naravno da među njima ima i mnogo zvezdaša, a naša misija će uvek biti da ih usrećimo i pomognemo da njihova medicinska nega bude jos bolja - naglasio je generalni direktor crveno-belih tom prilikom.

Informer

 

Direktor klinike Siniša Dučić zahvalio se Zvezdi i Terziću na značajnom poklonu i naglasio da ovo nije prvi put da klub pomaže.

- Pre šest godina smo dobili donaciju za endoskopsku opremu, posle toga još nekoliko puta i nadam se da ćemo i u budućnosti sarađivati - rekao je Dučić i naveo da će se sredstva iz ove donacije upotrebiti za nabavljanje endoskopske opreme, a deo novca u savremeni ultrazvučni aparat.

Informer

 

Svečanosti je prisustvovao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, kao i Zvezdini funkcioneri Mirko Petrović i Marko Marin.